Vakmanschap

Slagerij Lemeire is een gevestigde waarde in het hartje van Westrem. Met onze jarenlange kennis en ervaring combineren wij steeds authenticiteit en ambacht met vernieuwing en creativiteit. Deze geslaagde combinatie ervaar je elke dag in onze winkel en dat proef je in ons ruim en wisselend gamma aan vleeswaren en bereidingen.
Versheid en kwaliteit in de meest hygiënische omstandigheden zijn een dagelijks streefdoel.

Heeft U zelf even geen tijd of zin om te kokerellen, dan kunt U terecht in onze traiteurafdeling voor een kant-en-klare maaltijd! Wij beogen zowel de ware keukenliefhebber als de snelle kok.
Ons team staat steeds klaar om u te adviseren in het uitgebreide assortiment vlees en vleeswaren.

Rund, kalfs -en varkensvlees

Wij behoren tot de 4% van de slagerijen waar de karkassen, zowel rund als varken, nog in het atelier uitgebeend en vakkundig versneden worden volgens de strenge normen van het HACCPplan. Leveringen gebeuren tot drie maal per week waardoor wij steeds kwaliteit en versheid kunnen garanderen.

Salades en charcuterie

Een groot deel van de charcuterie en fijne vleeswaren worden nog in het atelier bereid. Verschillende soorten pasteien, gekookte beenham, grillbacon, breughelspek, procureur, droge worsten, frikandon, boerekop, witte en zwarte triepen, gezouten en gerookte produkten, ... het is maar een greep uit onze ambachtelijke huisbereide specialiteiten.
Tevens is er een grote keuze salades die worden afgewerkt met zelfgemaakte mayonaise en preparesaus. De aangekochte charcuterie en salades worden onderworpen aan een enkele strenge selectiecriteria alvorens ze in de koeltoonbank verschijnen.

Kip en gevogelte

Leveringen gebeuren tot drie maal per week waardoor wij steeds kwaliteit en versheid kunnen garanderen.

Kazen

In de winkel is er een aparte koeltoonbank en kaasbollenhouder met een ruime keuze aan Belgische en Franse kazen, melk -en roomprodukten, yoghurt, choco, huisbereide rijstpap van verse melk, boter, ...

In de winkel

Een ruime keuze groentenconserven, kruiden, diepvriesprodukten, wijnen, pasta, fondue-olie, bladerdeeg-vidées, houtskool, ...